Tekenwerk verbouwing laten maken?

Neem contact met ons op!

Bouwkundig adviesUw wens om uw woning te verbouwen gaat in vervulling. Kiest u voor een uitbouw, aanbouw of opbouw om meer ruimte te creëren, dan dient u dit op zorgvuldige wijze aan te pakken. Maar wat nu? Tekenwerk verbouwing laten maken? Ieder succesvol bouwproject begint immers met een bouwtekening die tot in de kleinste details klopt.

Heeft u zelf geen ervaring met het opstellen van een gedegen bouwtekening? Besteed het uit aan een professional. Zo weet u op voorhand exact waar u aan toe bent en komt u tijdens het bouwproces niet voor onaangename verrassingen te staan.

Tekenwerk aanbouw, opbouw en uitbouw

Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau zijn we gespecialiseerd in het maken van 2D bouwtekeningen. Tevens kunnen wij deze voorzien van constructieberekeningen. Naast het laten maken van tekenwerk voor een aanbouw, opbouw en uitbouw kunt u bij ons ook terecht voor splitsingstekeningen, verkooptekeningen en NEN2580 meetrapporten.

Omgevingsvergunning aanvragen

Dient u voor uw verbouwing een vergunning aan te vragen bij de gemeente, dan dient u met uw vergunningaanvraag tevens een bouwkundige tekening inclusief constructieberekeningen aan te leveren. Verharen Bouwadvies & Tekenbureau maakt bouwkundig tekenwerk welke voldoet aan de geldende normen van alle gemeentes in Nederland.

Wilt u graag advies over het aanvragen van een vergunning en/of de vergunning aanvraag volledig uitbesteden? Wij regelen het graag voor u.

Onze werkwijze

  1. Een oriënterend gesprek bij u thuis. Dit gesprek kan in sommige gevallen ook telefonisch plaatsvinden.
  2. U ontvangt een offerte met daarin de afspraken en werkzaamheden.
  3. Wij controleren de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan van de gemeente.
  4. De schets wordt door ons gemaakt.

Indien u voor uw verbouwing een vergunning moet aanvragen volgen tevens de volgende stappen:

  1. Wij gaan in gesprek met een constructeur over de constructieve opzet.
  2. Vergunning kan worden aangevraagd. Wanneer u dit wenst regelen wij dit voor u.

Meer informatie tekenwerk verbouwing

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten maken van tekenwerk voor een verbouwing? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denk met u mee.

Contact opnemen kan zowel telefonisch als per e-mail.

Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Stuur ons uw wensen en/of aanvraag en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.