Bouwtekening laten maken?

Neem contact met ons op!

Een bouwtekening laten maken? Het is onze specialisatie.

Uw woonkamer verbouwen óf een dakkapel plaatsen zodat er een extra slaapkamer ontstaat. Een volledig nieuwbouwproject op poten zetten of een aanbouw realiseren. Welk project u ook voor ogen heeft, bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau zorgen we ervoor dat zowel de bouwtekeningen als berekeningen staan als een huis.

Bouwtekening 2D

Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau maken we bouwkundig tekenwerk voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Of u nu uw woning wenst uit te breiden met een aanbouw of opbouw, of een volledig nieuw onderkomen wilt creëren; wij verzorgen de bouwtekeningen zodat de uitvoeringsfase vlekkeloos verloopt. Naast het vervaardigen van 2D bouwtekeningen, maken wij ook splitsingstekeningen, verkooptekeningen en NEN2580 meetrapporten.

Bouwtekening laten maken

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, aannemers en architecten. Persoonlijk contact en aandacht voor de klant, dat vinden wij erg belangrijk. Hierom werken we met korte lijnen, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau zijn we pas tevreden als u dat ook bent.

Waarom Verharen Bouwadvies & Tekenbureau

Bouwen zonder een bouwtekening kan problemen en discussies opleveren tijdens de uitvoeringsfase. En problemen kosten tijd en geld. Met professionele bouwtekeningen en berekeningen is ieder detail vastgelegd. De aannemer kan hierom moeiteloos bouwen en onduidelijkheden worden erdoor voorkomen.

Een goede bouwtekening is de basis van ieder bouwproject. Bouwfouten worden ermee vermeden net als eventuele discussies met de aannemer. Professionele bouwtekeningen laten maken? Verharen Bouwadvies & Tekenbureau is het antwoord.

Onze werkwijze

Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau gaan we eerst met u gesprek. Tijdens dit oriëntatiegesprek brengen wij uw wensen in kaart. Dit gesprek kan soms, afhankelijk van het project dat u voor ogen heeft, telefonisch plaatsvinden. Na dit gesprek maken wij voor u een offerte op. Hierin vindt u alle gemaakte afspraken en werkzaamheden terug. Geeft u akkoord op de offerte, dan controleren wij de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Vervolgens wordt de schets door ons gemaakt en aan u voorgelegd.

Indien u voor uw uitbouw, opbouw of aanbouw een vergunning dient aan te vragen, zullen wij tevens in gesprek gaan met een constructeur over de constructieve opzet. Hierna kunt u de vergunning aanvragen. Besteedt u het aanvragen van de vergunning liever uit, dan zullen wij dit voor u doen.

Meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten maken van een bouwtekening? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en denken graag met u mee.

Graag online een vraag stellen en direct antwoord ontvangen? Gebruik dan onze chatfunctie.

Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Stuur ons uw wensen en/of aanvraag en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.