Dakkapel vergunning

Neem contact met ons op!

Dakkapel vergunningDakkapel vergunning aanvragen

Graag wilt u een extra slaapkamer op zolder creëren door middel van een dakkapel. Echter kunt u niet zomaar een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Om problemen te voorkomen dient u eerst na te gaan of u een dakkapel vergunning nodig heeft voor het verwezenlijken van uw wensen.

Weet u niet zeker of u een vergunning nodig heeft en zou u hierover graag meer weten? Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau vertellen we u er graag meer over.

Dakkapel vergunningsvrij

Een dakkapel plaatsen is ideaal wanneer u graag meer woonruimte wilt. In sommige gevallen heeft u echter een vergunning nodig om er een te mogen plaatsen. Wilt u echter aan de achterzijde van uw woning een dakkapel plaatsen, dan heeft u niet altijd toestemming van de gemeente nodig.

Wilt u zeker weten dat u uw dakkapel vergunningsvrij mag bouwen? Aan de hand van uw wensen geven we u graag advies.

Dakkapel plaatsen met vergunning

Een dakkapel aan de voorzijde van uw huis of bedrijf plaatsen is mogelijk, mits u een vergunning heeft. De dakkapel dient dan onder andere te voldoen aan de welstandsnota van uw gemeente.

Voorkom onaangename verassingen en zorg ervoor dat u pas start met bouwen als u op de hoogte bent van de regels omtrent het plaatsen van een dakkapel in uw gemeente.

Meer informatie dakkapel vergunning?

Zou u graag meer weten over het aanvragen van een vergunning? Neem dan nu contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven u geheel vrijblijvend advies. Moet u een vergunning aanvragen, maar besteedt u dit liever uit zodat u zich kunt focussen op andere zaken? Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau regelen wij de aanvraag omgevingsvergunning op professionele en snelle wijze.

Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Stuur ons uw wensen en/of aanvraag en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.