Bouwtekening dakkapel

Neem contact met ons op!

Dakkapel vergunningBouwtekening dakkapel laten maken

Weinig daglicht of een gebrek aan ruimte? Een dakkapel is de ideale oplossing. Wanneer u een dakkapel wilt realiseren is het verstandig een bouwtekening te laten maken. Zo voorkomt u onaangename verassingen tijdens het bouwproces en maakt u geen onnodige kosten.

Heeft u voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning nodig, dan is het verplicht om met uw vergunningaanvraag een bouwtekening mee te sturen. Op basis van de bouwtekening beoordeelt de gemeente uw vergunningaanvraag. Tevens kunt u in de bouwtekening uw speciale wensen aangeven.

Dakkapel tekening bouwvergunning

Wanneer u een dakkapel wilt plaatsen, dient u eerst na te gaan of u hiervoor een vergunning nodig heeft. De noodzaak van een vergunning verschilt per gemeente. Ook speelt het mee aan welke zijde van uw woning u de dakkapel wilt plaatsen, hoe groot deze wordt en wat het doel ervan is.

Wilt u voordat u de aanvraag in gang zet graag weten of u een bouwvergunning nodig heeft? Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau beantwoorden we al uw vragen graag voor u.

Onze werkwijze

Wanneer u ons inschakelt voor het laten maken van een dakkapel bouwtekening gaan we met u in gesprek. Dit gesprek kan zowel bij u thuis als telefonisch plaatsvinden. Aan de hand van het gesprek stellen wij geheel vrijblijvend een offerte op, waarin de afspraken en werkzaamheden worden vastgelegd. Tevens informeren wij u over de plichten met betrekking tot het aanvragen van een omgevingsvergunning (bouwvergunning). Mocht een vergunning noodzakelijk zijn, dan kunnen we deze tevens voor u aanvragen. Geeft u akkoord op de offerte, dan gaan we voor u aan de slag!

De bouwtekeningen worden door ons opgesteld en indien gewenst aangevuld met berekeningen. Een overleg met de constructeur over de constructieve opzet zal tevens plaatsvinden zodat het bouwproces vlekkeloos verloopt.

Meer informatie dakkapel bouwtekening

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten maken van een professionele bouwtekening voor uw dakkapel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Een korte vraag stellen waarop u direct antwoord krijgt? Gebruik onze chatfunctie onderaan de pagina.

Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Stuur ons uw wensen en/of aanvraag en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.