Bouwkundig advies nodig?

Neem contact met ons op!

Bouwkundig adviesBouwkundig advies nodig? Verharen Bouwadvies & Tekenbureau

Een verbouwing, uitbouw of nieuwbouwproject op de planning? Ieder succesvol project begint met bouwkundig advies van een professional. Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau vervaardigen we bouwtekeningen en berekeningen én geven u bouwkundig advies, zodat u tijdens het verwezenlijken van uw project niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u een bouwkundig vraagstuk, blijf daar dan niet mee rondlopen. Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau denken we met u mee en geven geheel vrijblijvend advies. Zodat u van tevoren exact weet waar u aan toe bent en geen tijd en geld verspilt.

Bouwtekeningen laten maken

Een professionele bouwtekening zorgt ervoor dat de uitvoerders van het bouwproject exact weten wat zij moeten doen. Mocht u tevens een constructieve berekening, NEN2580 meetrapport, splitsingstekening of verkooptekening nodig hebben, dan kunnen wij dit ook voor u realiseren en/of verzorgen.

Bent u erg nieuwsgierig naar het eindresultaat en zou u graag een 3D impressie laten maken? Het behoort tevens tot de mogelijkheden.

Bouwkundig advies inwinnen

Wilt u graag uw woning verbouwen of uitbreiden? Of heeft u een nieuwbouwproject op de planning staan? Wij zijn u graag van dienst.

Voor bouwkundig advies, tekenwerk en berekeningen denkt u aan Verharen Bouwadvies & Tekenbureau.

Meer informatie bouwadvies

Een omgevingsvergunning aanvragen, bouwkundig advies inwinnen, het tekenwerk uitbesteden en berekeningen laten maken zodat uw bouwproject van A tot Z vlekkeloos verloopt? Wij regelen het.

Met onze ervaring en uitgebreide kennis zijn wij in staat om u op vakkundige wijze te voorzien van een onafhankelijk bouwadvies.

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Stuur ons uw wensen en/of aanvraag en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.