Bouwtekening verbouwing

Neem contact met ons op!

Bouwtekening verbouwingBouwtekening verbouwing nodig? Besteed het uit aan een expert

Graag wilt u een aanbouw verwezenlijken, zodat uw leefruimte wordt vergroot. Of wellicht wilt u een extra slaapkamer door middel van een opbouw realiseren. Maar, waar te beginnen? Welke klus u ook voor ogen heeft, er is altijd een bouwtekening nodig. Een tekening die door een professional tot stand is gebracht en is voorzien van berekeningen. Zo voorkomt u problemen gedurende het bouwproces en daarmee ook onnodige kosten.

Bouwtekening uitbouw en aanbouw

Staat er een uitbouw of aanbouw op de planning, dan kan het zijn dat u hiervoor een vergunning nodig heeft. Om in aanmerking te komen voor een vergunning dient u een bouwtekening inclusief constructieberekening aan te leveren bij de gemeente. Door te investeren in een professionele bouwtekening heeft u niet enkel meer kans op goedkeuring van de gemeente. Ook voorkomt u hiermee onduidelijkheden tijdens het bouwproces, waardoor discussies en extra kosten worden voorkomen.

Een bouwtekening voor uw verbouwingen laten maken? Verharen Bouwadvies & Tekenbureau is erin gespecialiseerd.

Bouwtekening opbouw

U ziet het helemaal voor u; een ruime zolderkamer met veel lichtinval. Een ruimte waarin u heerlijk kunt vertoeven en een extra slaapkamer kunt verwezenlijken waardoor het woongenot groeit. Voor de bouw schakelt u een aannemer in, maar deze kan pas aan de slag als hij een gedegen bouwtekening heeft. Bij Verharen Bouwadvies & Tekenbureau realiseren we professionele bouwtekeningen inclusief berekeningen zodat zowel uzelf als de aannemer op voorhand weet hoe het eindresultaat moet zijn.

Verharen Bouwadvies & Tekenwerk

Met een goede bouwtekening voorkomt u onnodige kosten. De aannemer ziet exact wat er dient te gebeuren en kan op basis daarvan een offerte maken. Naast het maken van een bouwtekening kunt u bij ons tevens terecht voor splitsingstekeningen, verkooptekeningen en NEN2580 meetrapporten.

Onze werkwijze

  1. Een oriënterend gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Dit gesprek kan zowel telefonisch als bij u thuis plaatsvinden.
  2. U ontvangt een offerte waarin de afspraken en werkzaamheden staan omschreven.
  3. Wij controleren de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan van de gemeente
  4. De schets wordt door ons gerealiseerd. Indien gewenst worden hieraan tevens berekeningen toegevoegd.

Indien u voor uw verbouwing een vergunning moet aanvragen volgen ook de volgende stappen:

  1. Wij gaan in gesprek met een constructeur over de constructieve opzet.
  2. Vergunning kan worden aangevraagd. Wanneer u dit wenst kunt u dit tevens aan ons overlaten.

Meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over het laten maken van een bouwtekening voor uw verbouwing? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?

Stuur ons uw wensen en/of aanvraag en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.